Ramen & Deuren Stroop Bvba.

Met bijna 40 jaar ervaring in huis verzorgt ons familiebedrijf al uw buitenschrijnwerk op maat, zowel in aluminium als PVC. Onze kernactiviteit bestaat uit het plaatsen van ramen, deuren en veranda's. Wij streven naar kwaliteitsvol werk en een tevreden klant. Het volledige proces van opmeting tot oplevering wordt door de 2 zelfwerkende zaakvoerders nauwkeurig opgevolgd. De volledige uitvoering van uw werken en duidelijke communicatie garanderen correct en kwaliteitsvol werk.

Onze producten behoren tot de absolute top! Voor PVC schrijnwerk werken wij met het Belgische merk Deceuninck. Het aluminium schrijnwerk wordt vervaardigd uit de hoogwaardige profielen van Sapa Building System. Op onze website vindt u foto's van door ons uitgevoerde werken.

U wil gaan bouwen of renoveren? Ramen & Deuren Stroop Bvba geeft u graag de nodige informatie en zoekt samen met u naar de gepaste oplossing. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of info@stroop.be voor een vrijblijvende prijsopgave.

Alvast bedankt voor uw interesse.

 

Over ons