PVC - DECEUNINCK

PVC en Aluminium

Het populaire bouwmateriaal PVC wordt reeds geruime tijd gebruikt voor de productie van raam- en deursystemen.

Voor onze PVC raam- en deursystemen kiezen wij resoluut voor profielen van Deceuninck NV. Dit Belgische bedrijf is actief in meer dan 75 landen en heeft al lang bewezen PVC producten van uitstekende kwaliteit af te leveren. "Innovatie, Ecologie & Design" zijn de 3 basiswaarden waar Deceuninck naar streeft. Ramen & Deuren Stroop Bvba sluit zich volledig aan bij dit gedachtegoed. De jarenlange ervaring van onze firma met de hoogstaande producten van Deceuninck garanderen een heropwaardering van uw huis en een duidelijk merkbare daling van uw energiefactuur.

Na een renovatie van uw ramen en deuren zal het wooncomfort van uw woning op elk gebied onmiskenbaar hoog zijn: verbeterde thermische en akoestische isolatie, betere UV-bestendigheid, veiliger door de stérk geëvolueerde sluitsystemen, onderhoudsvriendelijk, veel mogelijkheden tot gecontroleerde ventilatie, enz.

U wil ook de kwaliteit van Deceuninck in huis halen? Contacteer Ramen & Deuren Stroop Bvba en wij bezorgen u uw prijsofferte op maat.

ALUMINIUM: SAPA BUILDING SYSTEM

PVC en Aluminium

Aluminium is een licht, maar oersterk en duurzaam metaal. Daarom wordt het voor talloze doeleinden gebruikt, zo ook voor de fabricatie van raam- en deursystemen.

Ons aluminium schrijnwerk wordt vervaardigd met profielen van het Scandinavische SAPA. Het is een van de voornaamste leveranciers van aluminium profielsystemen in Europa. Door hun gedreven Research & Development afdeling werken zij uitsluitend met de nieuwste en beste technieken voor de vervaardiging van hun profielen. Het voordeel voor u als eindconsument is dat u er zeker van mag zijn dat u ten allen tijde de nieuwste toepassingen in huis haalt met SAPA profielen. Alle SAPA producten voldoen met gemak aan de gestelde normen (kwaliteit & veiligheid) op nationaal en Europees niveau.